Oko 5.000 srednjoškolaca i studenata posetilo Sajam obrazovanja EDUfair 2015

Izvor: Blic, 07.Mar.2015, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oko 5.000 srednjoškolaca i studenata posetilo Sajam obrazovanja "EDUfair 2015"

U prethodna dva dana, 12. Međunarodni sajam obrazovanja "EDUfair 2015" posetilo je nekoliko hiljada studenata i srednjoškolaca.

Učenicima i studentima kojih je bilo više od 5.000, na sajmu su predstavljene stipendije i mogućnosti za nastavak školovanja u inostranstvu, kao i programi i mogući načini obrazovanja na više visokoškolskih ustanova, univerziteta i fakulteta u Srbiji.

Studenti su na sajmu, čiji je slogan "A šta ćeš ti da studiraš", mogli da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << upoznaju i sa ponudom stipendija i nastavkom školovanja u inostranstvu.

Svečanom otvaranju 12. EDUfair-a juče su prisustvovali ambasador Kanade u Srbiji Filip Pinington i zamenik ambasadora Austrije Volfgang Vagner, a sajam je prvog dana posetio i ambasador SAD Majkl Krbi.

Pokrovitelji EDUfair-a bili su Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Grad Beograd, a država počasni gost bila je Austrija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sajam obrazovanja "EDUfair 2015" posetlo oko 5.000 mladih

Izvor: Blic, 08.Mar.2015, 14:16

Na 12-om Međunarodnom sajmu obrazovanja "EDUfair 2015", više od 5.000 studenata i srednjoškolaca upoznato je sa mogućnostima školovanja i stipendiranja u Srbiji i inostranstvu...Na sajmu su predstavljene stipendije i mogućnosti za nastavak školovanja u inostranstvu, kao i programi i mogući načini...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.