Izvor: Blic, 14.Okt.2016, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana Svečana akademija povodom Dana opštine Vračar

Povodom Dana opštine Vračar u "Beogradskom dramskom pozorištu" održana je Svečana akademija.

Prisutnima se obratio Goran Vesić, gradski menadžer, koji je istakao koliko ova beogradska opština ima dugu istoriju, kao i to da je oduvek bila najmanja, ali najgušće naseljena opština u Beogradu. On je najavio i da grad i opština imaju velike zajedničke planove.

- Neki od projekata su već počeli, a neki su u planu. Među njima je najznačajnija rekonstrukcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kalenić pijace, proširenje Makenzijeve ulice, sređivanje ulice Bore Stankovića, pretvaranje Njegoševe u pešačku zonu i izgradnja podzemnih garaža, od kojih će se jedna naći na Crvenom krstu - naglasio je Vesić.

Predsednik ove opštine, doktor Milan Nedeljković objasnio je da je Vračar centar i srce Beograda i Srbije, i najavio otvaranje škola, vrtića i sportskih centara u budućnosti.

Događaju su prisustvovali brojni čelnici grada i Gradske uprave, beogradskih opština, kao i mnoge javne ličnosti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.