Od utorka bez vanrednih vozova preko Pančevačkog mosta

Izvor: Studio B, 11.Jun.2012, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od utorka bez vanrednih vozova preko Pančevačkog mosta

Vanredni vozovi Beovoza na relaciji Pančevački most - Ovča - Pančevo od sutra neće saobraćati, zbog normalizacije drumskog saobraćaja na Pančevačkom mostu, saopštile su Železnice Srbije.

Podsetimo, ti vozovi su uvedeni u saobraćaj 5. juna, zbog velikih gužvi u drumskom prevozu prouzrokovanih radovima na Pančevačkom mostu.

Železnice Srbije su imale dnevno po 21 redovan i vanredni voz na ovoj relaciji i ukupno u tom periodu prevezle više od 10.000 putnika.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukidaju se vanredni vozovi Beovoza prema Pančevu

Izvor: Kurir, 11.Jun.2012

Beovoz se od utorka, 12. juna, vraća na redovan red vožnje, sa po 12 polazaka iz stanica Pančevački most, odnosno Pančevo Glavna i Pančevo Vojlovica..BEOGRAD - Od utorka, 12. juna, više neće saobraćati vanredni vozovi Beovoza od Pančevačkog mosta ka Ovči i Glavnoj stanici u Pančevu, posle...

Nastavak na Kurir...

Bez vanrednih vozova preko Pančevca

Izvor: Danas, 12.Jun.2012, 00:53

Vanredni vozovi Beovoza na relaciji Pančevački most - Ovča - Pančevo od danas neće saobraćati, zbog normalizacije drumskog saobraćaja na Pančevačkom mostu, saopštile su Železnice Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.