Izvor: DANuBeogradu.rs, 17.Jul.2020, 12:53

Od Meridiana 1000 dinara na poklon još samo ovog vikenda!

Budi odmah na dobitku sa Meridianom, i pre nego što odigraš tiket! Za nezaboravnu julsku sportsku akciju, kladionica Meridian spremila ti je novu fantastičnu promociju da se smrzneš! Preuzmi bonus od 1000 dinara na svoj račun bez ikakvih uslova! Ne petsto, već duplo bolje od toga! I ne, nije potreban nikakav uslog sem da se … Članak Od Meridiana 1000 dinara na poklon još samo ovog vikenda! se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

SAMO JOŠ OVOG VIKENDA – 1000 RSD na poklon od Meridiana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020

Poslednja prilika za duplo veći bonus dobrodošlice - i to bez ikakvih uslova!..Budi odmah na dobitku sa Meridianom, i pre nego što odigraš tiket! Za nezaboravnu julsku sportsku akciju, kladionica Meridian spremila ti je novu fantastičnu promociju da se smrzneš – preuzmi bonus od 1000 dinara na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.