Od 2.500 Deda Mrazeva najbrži je Beograđanin Miroslav Dukadinović

Izvor: Blic, 27.Dec.2015, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od 2.500 Deda Mrazeva najbrži je Beograđanin Miroslav Dukadinović

Više od 2.500 Beograđana obučenih u Deda Mrazeve i Baka Mrazice učestvovalo je u tradicionalnoj "Beogradskoj trci Deda Mrazeva", kako bi skupili novčana sredstva za decu obolelu od cerebralne paralize.

Pod sloganom "Deda Mrazevi daruju život" Deda Mrazevi i Baka Mrazice protrčali su i prošetali Ulicom kralja Milana, sa startom kod Terazijske česme.

Srpska streljačica Zorana Arunović označila je start trke, a od preko 2.500 Deda Mrazeva najbrži je bio Beograđanin >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Miroslav Dukadinović.

Tradicionalna beogradska manifestacija je i ove godine organizovana u humanitarne svrhe, zbog čega su ovogodišnjom trkom skupljana sredstva za decu obolelu od cerebralne paralize, a u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi organizovana je i akcija dobrovoljnog davanja krvi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POMOGLI NEPOKRETNIMA: Trčalo tri hiljade Deda Mrazeva!

Izvor: Kurir, 28.Dec.2015, 07:00

Na osmom po redu takmičenju kod Terazijske česme pobedio je Miroslav Dukadinović...BEOGRAD - Oko tri hiljade Deda Mrazeva i Baba Mrazica učestvovalo je u osmoj po redu, tradicionalnoj Beogradskoj trci Deda Mrazeva pod sloganom „Deda Mrazevi daruju život“ kako bi sakupili novčana sredstva za...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.