Od 1. septembra angažovanje 200 kontrolora

Izvor: Politika, 15.Avg.2014, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od 1. septembra angažovanje 200 kontrolora

BEOGRAD – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da je naplata karata u javnom gradskom prevozu na istorijskom minimumu i da će od 1. septembra biti angažovano dodatnih 200 kontrolora iz GSP-a. Mali je u Jutarnjem programu TV Pink rekao da je manjak kontrolora, zbog čega će, uz 280 kontrolora, prema ugovoru sa „Apeksom”, biti angažovano dodatnih 200 kontrolora iz GSP-a, jer je...

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: Od 1. septembra još 200 kontrolora

Izvor: GdeInvestirati.com, 15.Avg.2014

BEOGRAD - Siniša Mali izjavio je danas da je naplata karata u javnom gradskom prevozu na istorijskom minimumu i da će od 1. septembra biti angažovano dodatnih 200 kontrolora iz GSP-a. Read More..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.