Očišćena okolina TC „Novi Beograd

Izvor: Studio B, 12.Okt.2010, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očišćena okolina TC „Novi Beograd"

Tokom ove akcije kontrolisan je TC „Novi Beograd", kao i pijace „Skadarlija", „Železnik", „Bele vode" i „Vidikovac".

U prošlonedeljnim akcijama mobilnih timova JKP „Gradske pijace", protiv nelegalnih prodavaca napisano je ukupno šest zahteva sudiji za prekršaje, naplaćene su tri mandatne kazne i izdate dve potvrde o oduzimanju robe.

Mobilni timovi sastavljeni su od republičke tržišne i gradske komunalne inspeckije, pripadnika brigade policije >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i radnika „Gradskih pijaca".

Tokom ove akcije kontrolisan je TC „Novi Beograd", kao i pijace „Skadarlija", „Železnik", „Bele vode" i „Vidikovac". Uklonjeni su svi nelegalni prodavci koji su robu prodavali na improvizovanim tezgama i kartonskim kutijama. Mobilni timovi JKP „Gradske pijace" nisu zatekli nelegalne prodavce na pijacama „Zvezdara" i „Banovo brdo".

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Uklonjeni su svi nelegalni prodavci

Izvor: S media, 12.Okt.2010

Tokom ove akcije kontrolisan je TC „Novi Beograd", kao i pijace „Skadarlija", „Železnik", „Bele vode" i „Vidikovac"...U prošlonedeljnim akcijama mobilnih timova JKP „Gradske pijace", protiv nelegalnih prodavaca napisano je ukupno šest zahteva sudiji za prekršaje, naplaćene su tri mandatne...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.