Obustava saobraćaja na putu Ugrinovci-Dobanovačka petlja

Izvor: Studio B, 07.Avg.2012, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obustava saobraćaja na putu Ugrinovci-Dobanovačka petlja

Do 13. avgusta obustavljen je saobraćaj zbog radova na delu puta iz pravca Batajnice prema Dobanovačkoj petlji, od raskrsnice za Ugrinovce u dužini oko dva kilometra.

Radovi će biti izvođeni od osam do 18 časova, i u tom periodu će biti obustavljen saobraćaj. Tokom radova saobraćaj bi se odvijao obilaznim putem uz postavljenu saobraćajnu signalizaciju. Putevi Srbije pozivaju vozače da koriste alternativne putne pravce preko Ugrinovaca.

Linije javnog gradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << prevoza 603 i 711 izmeniće režim rada zbog radova na putu Batajnica-Dobanovci, na dužini od tri kilometra. Za vreme radova trasa linija javnog gradskog prevoza biće skraćena, a vozila sa linija 603 i 711 okretaće se na privremenoj okretnici na Ugrinovačkom putu.

Dok traju radovi biće povećan broj vozila na liniji 703, koja saobraća na relaciji Batajnica /Železnička stanica/ - Ugrinovci.

 

Ne radi javna rasveta  kod batajničkog nadvožnjaka

Oprez na prvim kilometrima obilaznice za sve koji dolaze iz pravca Novog Sada i putuju noću, jer javna rasveta odmah posle batajničkog nadvožnjaka ne radi.

Kako saznajemo od nadležnih, na mestu gde se put širi u šest traka postoji administrativni problem oko puštanja struje koji bi uskoro trebalo da bude rešen.

Inače, nastavljaju se radovi na izgradnji druge polovine batajničke petlje, ali neće biti gotovi ove godine. 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obustava na putu Ugrinovci-Dobanovačka petlja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2012, 10:22

BEOGRAD -..Na delu puta iz pravca Batajnice prema Dobanovačkoj petlji, od raskrsnice za Ugrinovce u dužini oko dva kilometra od danas do 13. avgusta biće obustavljen saobraćaja zbog radova, saopštili su Putevi Srbije...Radovi će biti izvođeni od osam do 18 časova i u tom periodu će biti obustavljen...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.