Obračun Beograda i Teherana 26. maja

Izvor: Glas javnosti, Beta, 06.Maj.2010, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obračun Beograda i Teherana 26. maja

BEOGRAD - Međunarodni "Dan izazova" održaće se u sredu 26. maja, a moto ovogodišnje manifestacije biće "Sve se kreće u proleće".

Suština akcije je međusobno nadmetanje dva žrebom izabrana grada, koji će korišćenjem najraznovrsnijih sportsko-rekreativnih sadržaja biti uspešniji u pokretanju većeg broja građana na vežbanje i aktivnost.

Predsednik Asocijacije sport za sve Velizar Đerić istakao je da će 2010. u akciji učestvovati 20 miliona ljudi u svetu. Generalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sekretar ove organizacije Jezdimir Marsenić dodao je da će se priključiti oko 60 do 70 opština i gradova iz Srbije i između 600.000 do 700.000 ljudi.

Ove godine Beograd će se takmičiti protiv Teherana (Iran), Subotica će se odmeriti sa Sijenfuegosom (Kuba), Zemun sa Aškelonom (Izrael), Vrnjačka Banja sa Kingborom (Australija), a Dimitrovgrad sa Puerto la Kruzom (Venecuela).

Manifestacija se organizuje u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta, Olimpijskim komitetom Srbije i Sportskim savezom Srbije.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.