Obišao rampu, udario ga voz

Izvor: Blic, 21.Apr.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obišao rampu, udario ga voz

Jovo Cvijetić (70) teže je povređen kada je voz na relaciji Inđija - Ripanj udario u njegov automobil na pružnom prelazu na kraju Ulice Slobodana Bajića u Zemun polju. Kako saznajemo, rampa na prelazu je bila spuštena a nesreća se dogodila kada je automobil „lančija" prošao pored nje i stao na šinama.

U trenutku nesreće u automobilu se nalazio i Dranko Vrakela (36) i njegov jedanaestogodišnji sin Milan. Vozač automobila je prošao je pored spuštene rampe kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mu se na sred pruge pokvario auto. U tom trenutku Vrakela i njegov sin iskočili su iz automobila i pokušali da ga poguraju. Kako nisu uspeli oni su sišli sa šina, dok je Cvetić ostao u automobilu pokušavajući da ga upali. Tada je na automobil naleteo putnički voz i odbacio ga nekoliko metara u stranu.

- Auto mu je stao na sred pruge, a voz je nailazio direktno na nas. Rekao sam mu da batali kola i spašava živu glavu. Međutim, nije me poslušao i voz je naleteo na njega - priča vidno uzrujani Vrakela.

Od siline uradca Cvetić je zadobio teže povrede glave i pre dolaska policije kolima Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar na reanimaciju. Povređeni je bio u besvesnom stanju a do zaključenja ovog broja nismo dobili informacije da li je životno ugrožen. Policija je obustavila saobraćaj u tom delu pruge.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.