OVO TAJANSTVENO JELO JE ZAINTRIGIRALO BEOGRAĐANE: Nedelja indonežanske kuhinje u Beogradu (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Maj.2016, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO TAJANSTVENO JELO JE ZAINTRIGIRALO BEOGRAĐANE: Nedelja indonežanske kuhinje u Beogradu (FOTO) (VIDEO)

Nedelja indonežanske kuhinje u Beogradu otvorena je u Beogradu, posle tradicionalnog plesa "Lenggan Nyai", ples sa Betawi, tj. Džakarte u hotelu "Marriott".

Ambasador Indonezije Hari Ričard Džejms Kandou poželeo je dobrodošlicu svim gostima, isekao je kup žutog pirinča "Tumpeng" koji je predao GM "Marriott" i predstavniku "Qatar Airways" Borisu Žutiću.

Foto: Telegraf

Nakon toga, ambasador je udarcem u gong svečano proglasio ovu manifestaciju otvorenom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Printskrin: Telegraf

U Indoneziji je običaj da domaćin posluži goste koje poštuje, pa je ovom prilikom ambasador Indonezije isekao kupu od žutog pirinča i poslužio predstavnika "Qatar Airwaysa" Borisa Žutića i menadžera hotela "Marriott", Miclava Mikaseka.





(M. R.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.