OVO IMA SAMO U SRBIJI: Popravljaju jedan isti kvar 42 puta!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Okt.2016, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO IMA SAMO U SRBIJI: Popravljaju jedan isti kvar 42 puta!

Otkako su se priključili na sistem daljinskog grejanja pre desetak godina, žitelji Ulice kraljice Katarine od broja 123 do 140 na Banovom brdu tokom svake grejne sezone imaju majstore u komšiluku.

Samo u poslednjih šest meseci radnici "Beoelektrana" 42 puta su popravljali jedan isti kvar. Osim što često ostaju bez grejanja, problem je i raskopana ulica, zbog čega ne mogu da se parkiraju i uđu u dvorište, kažu stanovnici ovog dela Banovog brda.

Svake godine, procedura >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je ista, od početka grejne sezone do završetka, ulica se raskopava da bi se zavarila cev, a taman kad pomisle da su uspešno sanirali kvar, radnici se opet vrate.

Grejanje više nemaju nego što imaju, a uredno plaćaju pun iznos računa. Kako je cev ponovo pukla u četvrtak, organizovali su protest. Okupljeni građani zahtevali su prekid krpljenja i postavljanje novih cevi. Ako se to ne uradi, najavili su da će blokirati radove.

Iz "Beoelektrana" su im navodno obećali da će napokon biti postavljene nove cevi i njihov dugogodišnji problem rešen.

- Rekli su nam da će uraditi kompletnu zamenu, da neće više biti popravki, pa se nadamo da će rečeno ispoštovati - kaže za Novosti žitelj ove ulice, Slobodan Martinović.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.