OTVORENA NOVA POSLOVNICA “PARKING SERVISA”: Evo koje povoljnosti očekuju građane (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Avg.2016, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTVORENA NOVA POSLOVNICA “PARKING SERVISA”: Evo koje povoljnosti očekuju građane (FOTO)

JKP "Parking servis“ danas je otvorilo novu poslovnicu Korisničkog servisa u Takovskoj ulici broj 31, u kojoj će korisnicima biti omogućeno da sve usluge i obaveze prema ovom preduzeću regulišu po sistemu sve na jednom mestu – od informacije do realizacije.

U novoj poslovnici Korisničkog servisa građani će moći da dobiju informacije o uslugama koje ovo preduzeće pruža, da podnesu zahteve i molbe, ulože reklamacije, sklope ugovore za mesečnu pretplatu u garažama, ali i >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da regulišu sve obaveze u vezi sa parkiranjem.

Foto: Parking servis

Takođe, biće im omogućeno da dobiju uvid u stanje duga po raznim osnovama, kao i da sklope ugovor o otplati dugovanja na rate, dok će pravna lica moći da dobiju i fakture za dugovanja.

Foto: Parking servis

- Ovo nije samo nova poslovnica već i novi korak u odnosu sa korisnicima naših usluga, koji ćemo primeniti u ostalim poslovnicama. Ideja je bila da građanima obezbedimo da sve što im je potrebno mogu da završe na jednom mestu. Uskoro planiramo da otvorimo još jednu ovakvu poslovnicu i na Novom Beogradu, - rekao je direktor „Parking servisa“ Andrija Čupković.

U Korisničkom servisu, u Takovskoj ulici, vlasnici vozila moći će da izmire i svoja mesečna zaduženja za parkiranje u garažama sa rezervisanim parking mestima, takozvanim stanarskim garažama.

Foto: Parking servis

U savremeno opremljenom prostoru Korisničkog servisa, u centru Beograda, korisnicima će na raspolaganju biti tridesetak zaposlenih, i to svakog radnog dana od 07:00 do 21:00 čas i subotom od 07:00 do 14:00 časova.

Pored novootvorenog objekta u Takovskoj ulici, građani mogu sve navedene usluge da dobiju i u drugim poslovnicama Korisničkog servisa, Mileševskoj broj 51 i u Kraljice Marije broj 7. Poslovnica u Ulici Starine Novaka broj 22 prestala je sa radom.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.