OTVOREN NOVI KORISNIČKI SERVIS PARKING SERVISA NA VRAČARU

Izvor: Kurir, 27.Sep.2011, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTVOREN NOVI KORISNIČKI SERVIS PARKING SERVISA NA VRAČARU

BEOGRAD- Novi korisnički servis JKP „Parking servis” svečano je otvoren u Mileševskoj 51 na Vračaru. U prizemlju se nalaze šalter, blagajna i kancelarija za reklamacije, dok na spratu u kol-centru operateri primaju pozive građana. Ispred servisa je obezbeđen prilaz osobama sa invaliditetom i uređen plato sa klupama.

– Novi servis pre svega je namenjen građanima Vračara, ali i drugim Beograđanima. Otvorili smo ga u želji da se približimo korisnicima naših >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << usluga i učinimo im život komfornijim. U njemu nudimo sve moguće usluge „Parking servisa” na jednom mestu. Opština Vračar, sa kojom odlično sarađujemo, inicirala je otvaranje servisa i pomogla nam da oplemenimo prostor ispred ovog objekta, pa su Vračarci dobili još jedno mestašce na kom mogu da se okupljaju – rekao je direktor preduzeća Boban Kovačević.

Predsednik opštine Vračar Branimir Kuzmanović istakao je da je važno približiti usluge građanima i pohvalio JKP „Parking servis” kao odgovorno preduzeće koje je uredilo prostor ispred ulaza u korisnički servis.

Novi servis probno radi već mesec dana, a u njemu građani mogu da izvade ili produže povlašćene i invalidske karte za parkiranje i „bebi parking karte”, koje novopečenim roditeljima omogućavaju besplano pakiranje u zoniranim delovima grada. U servisu mogu da se rezervišu mesta za pravna lica, predaju molbe za zakup parking mesta u garažama i ulože reklamacije, a građanima je obezbeđena pomoć pri sastavljanju zahteva. Službenici i operateri pružaju informacije o lokaciji na koju je preneto nepropisno parkirano ili neregistrovano vozilo i iznosu koji treba platiti pri preuzimanju vozila.

Korisnički servis u Mileševskoj 51 radnim danima je otvoren od 7 do 21.15 časova, a subotom od 7 od 14.30 časova. Sve informacije korisnici mogu da dobiju i na broj telefona 3035-400 i putem mejla info@parking-servis.co.rs.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.