OTVOREN FOTO-KONKURS NA TEMU NEPROPISNOG PARKIRANJA

Izvor: Kurir, 30.Jul.2010, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTVOREN FOTO-KONKURS NA TEMU NEPROPISNOG PARKIRANJA

Otvoren foto-konkurs na temu nepropisnog zaustavljanja vozila, nekulture i neodgovornosti pojedinaca u saobraćaju

Vreme je da svi menjamo navike! Naročito one koje se odnose na parkiranje nasred ulice, po čemu su Beograđani nadaleko poznati!

Zato je otvoren i nagradni foto-konkurs!

Pronađite nekoga ko je bahato parkirao svoje vozilo, nepristojno ga zaustavio ili je ometao saobraćaj, slikajte to vozilo i pošaljite svoju fotografiju na imejl adresu konkurs@bahatoparkiram.com!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Konkurs, koji je objavila Agencija za saradnju s nevladinim organizacijama grada Beograda, u saradnji s Kolektivom za razvoj i održivost, otvoren je do 15. oktobra.

- Ovim foto-konkursom želimo da pozovemo sve građane da nam se pridruže u pokušaju da na kreativan način promenimo navike jednog broja vozača u glavnom gradu. U toku su brojni radovi na gradskoj infrastrukturi, a nadam se da će ova kampanja navesti sve učesnike u saobraćaju da dobro razmisle pre nego što odluče da svoje vozilo nepropisno zaustave i time izazovu dodatne gužve - izjavio je Danko Runić, direktor Agencije.

Filip Milošević iz nevladine organizacije Krio naglasio je da je poziv za učestvovanje na konkursu upućen svima, bez obzira na to da li se profesionalno bave fotografijom ili ne.

Najinteresantniji radovi će biti predstavljeni publici krajem novembra na izložbi u Kulturnom centru Beograda, dok će autorima tri najbolje fotografije biti dodeljene vredne nagrade.

Radmila Nikolić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.