Izvor: Kurir, 07.Sep.2010, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPASNA RUPA U SVETLARNIKU

U blizini Skupštine grada ogromna rupa na polupanom vodoravnom svetlarniku adašnjeg hotela „Splendid“ preti nepažljivim šetačima

Na zalaganje Kurira, izbegnuto je da neko od naših sugrađana ostane bez noge!

Ispred nekadašnjeg hotela „Splendid", u ulici Dr Dragoslava Jovanovića 5, na samo pet metara vazdušne linije od Skupštine grada, duže vreme stoji rupa u trotoaru, duboka oko metar i po. Vodoravni svetlarnik napuštenog hotela „Splendid" >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << potpuno je razlupan i od svega je ostao samo metalni okvir, kroz koji neki nepažljivi šetač, ili ne daj bože poslanik Skupštine grada, može lako da propadne i slomi nogu.

Nevenka Jakšić, načelnik u dežurnoj službi gradske komunalne inspekcije, rekla je da je inspektor, izašavši na teren, utvrdio da postoji realna opasnost od povređivanja pešaka i naložio JKP „Beograd put" da obezbedi ovu rupu.

- U daljem postupku ćemo utvrditi ko je sadašnji vlasnik „Splendida" i njemu naložiti da otkloni utvrđene nedostatke, a do tada, „Beograd put" je stavio zaštitnu ogradu i pobrinuo se da prostor bude obezbeđen.

(R. N.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.