OGLASIO SE NENAD PERIŠ 30 DANA OD PRONALASKA TELA SINA: Težak je svaki dan bez Mateja! Potrudiću se da ostvarim sve što je želeo!

Izvor: Kurir, 16.Jun.2022, 21:11

OGLASIO SE NENAD PERIŠ 30 DANA OD PRONALASKA TELA SINA: Težak je svaki dan bez Mateja! Potrudiću se da ostvarim sve što je želeo!

On je širio ljubav i često gledam njegove snimke. Još se sećam tog dana kada sam čuo da je nestao. Bio sam u Barseloni. Jurim, kupujem kartu, dolazim u Beograd i dani iščekivanja... Onda vest da je mrtav.. .- kaže Nenad Periš

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nenad Periš 30 dana od pronalaska sina: Idemo zajedno s ljubavlju napred svedočeći večnost

Izvor: Luftika.rs, 17.Jun.2022, 09:10

Otac tragično nastradalog mladića iz Splita, Mateja Periša, 30 dana od pronalaska sinovog tela, ispričao je bolnu priču o dva najgora dana u životu, ali i odluci da ponovo dođe u Beograd.. – On je širio ljubav i često gledam njegove snimke. Još se sećam tog dana kada sam čuo da je nestao....

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.