ODBORNIK SRS VUKAJLOVIĆ PODNEO OSTAVKU

Izvor: Kurir, 04.Maj.2010, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBORNIK SRS VUKAJLOVIĆ PODNEO OSTAVKU

BEOGRAD - Odbornik Srpske radikalne stranke Filip Vukajlović podneo je danas usmenu ostavku koju razmatra Mandatno-imunitetski odbor u pauzi skupštinskog zasedanja.

Očekuje se da će u nastavku sednice Gradska skupština verifikovati mandate novih sedam odbornika iz redova Demokratske stranke i G17 plus, umesto sedmoro dosadašnjih koji su podneli ostavke zbog sukoba interesa.

- Još devet odbornika iz te dve stranke (DS i G17) su u sukobu interesa - kazao je odbornik Demokratske >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stranke Srbije u Skupštini Beograda Nebojša Bakarec i dodao da ih verovatno ima još, ali da nisu identifikovani zato što nisu dostavljeni podaci o njihovom drugog angažovanju.

Funkcioneri u Srbiji koji imaju više funkcija trebalo jeu do 1. aprila da se odluče koju od njih će da zadrže.

Skupština Beograda danas je nastavlja zasedanje, a odbornici bi trebalo da razmatraju dopune Poslovnika gradskog parlamenta, kao i promene naziva pojedinih ulica.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.