OBUSTAVLJENI RADOVI ZBOG VRUĆINE: Građevinci i putari na pauzi

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jun.2017, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBUSTAVLJENI RADOVI ZBOG VRUĆINE: Građevinci i putari na pauzi

Štab za vanredne situacije Grada Beograda usvojio je danas preporuku o preduzimanju preventivnih i operativnih mera zaštite od visokih temperatura koja podrazumeva da se svi radovi na otvorenom obustavljaju na 37 stepeni.

Nakon sednice Gradskog štaba za vanredne situacije, gradonačelnik Siniša Mali je rekao da ta mera podrazumeva i to da šefovi gradilišta i javnih preduzeća tokom visokih temperatura preduzmu preventivne mere, i da radnicima izmedju ostalog obezbede i dovoljno količine >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << vode.

Gradonačelnik je apelovao na građane da racionalno troše vodu i dodao da je potrošnja u rubnim delovima grada, pogotovo onim južnim porasla sa 150 litara na 800, što kako je ocenio, predsatvlja veliki udar na mrežu.

(Telegraf.rs/Beta)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siniša Mali: Spremno smo dočekali vrućine (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jun.2017

Gradonačelnik Beograda i komandant Štaba za vanredne situacije Siniša Mali predsedavao je danas u Starom dvoru sednici posvećenoj stanju i spremnosti sistema zaštite spasavanja za vreme letnjeg perioda...Sednici štaba prisustvovali su zamenici komandanta štaba Andreja Mladenović i Slobodan Šolević,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Radovi se obustavljaju na 37 stepeni

Izvor: N1 televizija, 30.Jun.2017

Štab za vanredne situacije Grada Beograda usvojio je preporuku da se svi radovi na otvorenom obustavljaju na 37 stepeni...Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.