Шта то спаја Не давимо Београд, Образ, Двери, Крени-промени, Демократе, „Novu S“, „N1“ и „LGBT“ активисте?

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Maj.2023, 13:13

Шта то спаја Не давимо Београд, Образ, Двери, Крени-промени, Демократе, „Novu S“, „N1“ и „LGBT“ активисте?

Сведоци смо да се већ пети пут заредом на улицама престонице одржавају протести под називом “Србија против насиља”. На тим протестима уз звиждуке пиштаљки, не можемо да чујемо ни једну конкретну меру против насиља, већ до остатка Србије допире само ехо неразумних захтева. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << PrtSc/Wikimedia commons Поставља се питање шта је то што спаја екстремну десницу оличену у Образу и „LGBT“ активисте у дугиним бојама?
Фото: Instagram/PrtSc Такође, шта је то што спаја Бошка Обрадовића из Двери и Маринику Тепић или анархо-синдикалисте окупљене око Не давимо Београд?
Фото: Instagram/PrtSc Једни су за Србију на истоку по Љотићевим аршинима, док су други за Нато, урушавање породичних вредности и све што иде уз НВО про-западну агенду.
Одговор на питање шта је то што их спаја јесте мржња. Мржња према свом народу. Мржња према председнику Републике Србије. Мржња према свакоме ко другачије размишља. Мржња према људима који су за њих сендвичари и крезуби.
Први покретач идеолога протеста и активиста јесте мржња, док тек након мржње долази жеђ за пуном државном касом и преузимањем власти.
Сви знамо докле је Хитлерова Немачка догурала вођења мржњом и Србија тај сценарио не жели да гледа.
Такође, поставља се питање и одговорности такозваних “независних” и “слободних” медија у Србији? Да ли су ови медији одговорни за остатак људи који излазе на протесте, а реч је о поштеном народу Србије? Ти људи су свакодневно бомбардовани порукама мржње и почињу да се понашају као хипнотисана гомила и у сваком ко другачије мисли виде мету?
Како су екстремисти попут Младена Обрадовића, Милована Бркића или Бошка Обрадовића за медије попут Н1, Нова С преко ноћи постали узорни грађани и борци за слободу?
Да ли је добијање националне фреквенције довољно добар разлог за стварање хистерије и поларизације у друштву?
Да ли су “независни” и “слободни” медији у Србији само део једне слагалице у фазама специјалног и хибридног рата који се води у овом тренутку против наше земље?
Идеолозима мржње и хаоса који желе крвопролиће, јурење по улицама и бацање неистомишљеника у реке се мора одлучно стати на пут, док држава са свима осталим мора да нађе заједнички језик како би се наставио просперитет наше земље, јер мир нема цену.
Objavljen video uništavanja murala posvećenog Novaku Đokoviću (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шта то спаја Не давимо Београд, Образ, Двери, Крени-промени, Демократе, „Novu S“, „N1“ и „LGBT“ активисте? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.