Novogodišnja trpeza najstarijim Beograđanima

Izvor: N1 televizija, 19.Dec.2017, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnja trpeza najstarijim Beograđanima

Kraj godine je vreme darivanja, kada čak i mali znak pažnje nekome znači mnogo. U Prihvatilištu za stara i odrasla lica bilo je posebno svečano – pripremao se novogodišnji ručak za sve korisnike. Hranu su pripremali, postavljali i služili predstavnci kompanije Delez Srbija i hotela Courtyard by Marriott.

“Društvena odgovornost je važan deo našeg poslovanja, a veoma nam drago kada možemo da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Vreme koje smo proveli sa >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << korisnicima Prihvatilišta nam je ispunilo srca i nadamo se da smo im bar na trenutak ulepšali kraj godine”, kaže Kventin Roje, generalni direktor kompanije Delez Srbija.

Delez Srbija i Courtyard by Marriott hotel zajedno su realizovali ovu akciju, udruživši resurse i znanje, u cilju da korisnicima Prihvatilišta za stara i odrasla lica obezbede topao novogodišnji obrok.

“Važno je da u vreme kad se razmišlja o poklonima, mislimo i na sve one kojima je potrebna pomoć, kojima znači svaka podrška. Drago mi je što smo sa kompanijom Delez zajedno napravili poseban ugođaj korisnicima Prihvatilišta i što već sada možemo sa zadovoljstvom da kažemo da je ovo akcija koja treba da ima svoj nastavak i u narednim godinama”, izjavio je Gasser Robert, direktor hotela Courtyard by Marriott.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Novogodišnja trpeza najstarijim Beograđanima

Izvor: B92, 19.Dec.2017

Kraj godine je vreme darivanja, kada čak i mali znak pažnje nekome znači mnogo...U Prihvatilištu za stara i odrasla lica bilo je posebno svečano – pripremao se novogodišnji ručak za sve korisnike. Hranu su pripremali, postavljali i služili predstavnci kompanije Delez Srbija i hotela Courtyard...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.