Novo dečje igralište u Batajnici

Izvor: Studio B, 28.Jul.2015, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo dečje igralište u Batajnici

Deca iz Batajnice igrom i druženjem sa mađioničarem obeležili su početak uređenja dečjeg igrališta u Ulici kralja Uroša u Batajnici.

U okviru projekta „Novi - stari parkić u Batajnici", koji je NIS a.d. Novi Sad podržao preko svog konkursa „Zajednici zajedno" predviđeno je da se postavljanjem novih rekvizita ove godine uredi prostor za igru dece.

Udruženje „Urbana ekologija" organizovalo je radionicu za decu, gde se okupilo više od stotinak mališana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << a bilo je roditelja, baka i deka u Ulici kralja Uroša u Batajnici u neposrednom okruženju budućeg dečjeg igrališta. Prisutne su pozdravili iz udruženja „Urbana ekologija" i najavili početak sređivanja igrališta, a zatim je Bane Čarobnjak, uz dečju asistenciju, pokazao mađioničarske veštine. U nastavku radionice deca su učestvovala u ekološkom kvizu.

Ugovor o finansiranju projekta pod nazivom „Novi - stari parkić u Batajnici" potpisali su NIS a.d, Grad Beograd i Udruženje „Urbana ekologija".

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.