Novi rok za prijavljivanje vodovodnih i kanalizacionih priključaka

Izvor: Studio B, 01.Feb.2011, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi rok za prijavljivanje vodovodnih i kanalizacionih priključaka

Javno komunalno preduzeće „Beogradski vodovod i kanalizacija" donelo je odluku da sugrađanima koji su propustili da registruju svoje nelegalne priključke ponudi da to urade do 1. marta.

Sugrađani priključke mogu da registruju u Sektoru prodaje i naplate u Severnom bulevaru 3 radnim danima od 9 do 15.30 sati. Telefoni nadležne službe su 2069-572, 2069-573, 2069-574, 2069-575 i 2069-576. Potrebne informacije se mogu dobiti i u Kontakt centru na telefon 3606-606, kaže se >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u saopštenju ovog preduzeća.

Plaćanje računa za utrošenu vodu i odvođenje otpadnih voda osnovni je izvor stabilnosti i normalnog funkcionisanja našeg komunalnog sistema. Većina sugrađana uredno izmiruje svoje račune i ovom prilikom im zahvaljujemo što odgovornim odnosom prema svojim obavezama doprinose kontinuitetu i kvalitetu njihovih usluga, koje su od vitalne važnosti za sve oblasti života i rada u našem gradu, stoji u saopštenju.

Kao preduzeće koje je odgovorno za snabdevanje grada zdravstveno ispravnom, kvalitetnom vodom za piće i odvođenje otpadnih voda, odgovorni smo i za naplatu svojih usluga, tim pre što je ta naplata uslov za normalan rad i ostvarivanje naših komunalnih usluga. Pored nedavno uvedenih računara za digitalnu evidenciju potrošnje vode, u toku je ažuriranje elektronske baze podataka o vodomerima, njihovo georeferenciranje i intenzivne terenske provere, saopštavaju iz ovog javnog komunalnog preduzeća.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.