Novi razgovor o „Bus plusu u četvrtak

Izvor: Studio B, 31.Mar.2014, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi razgovor o „Bus plusu" u četvrtak

Rešavanje problema „Bus plusa" vrlo je kompleksno, ali već mesec i po dana o tome pregovaramo sa turskim partnerima, rekao je danas predsednik Privremenog organa grada Beograda Siniša Mali.

- Naredni sastanak održaće se u četvrtak u Skupštini grada. Mislim da će to biti finalni sastanak, posle čega ćemo znati konačno rešenje za „Bus plus". Postoje realno dve mogućnosti: ili ćemo napraviti promenu ugovora ili će grad sam krenuti u organizovanje sistema, koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << više neće tako zvati. Ideja nam je da napravimo kompromis i da se čitav sistem organizuje tako da više odgovara korisnicima javnog gradskog prevoza. Razgovori nisu jednostavni, ali mislim da ćemo u četvrtak preseći na jedan ili drugi način - rekao je Mali.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.