Izvor: DANuBeogradu.rs, 18.Maj.2016, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi protest: Pravo na grad, 25. maja

Posle prošlonedeljnog, još jedan protest zakazan je za sredu, 25. maj od 18.00, ispred Skupštine grada Beograda. Prenosimo saopštenje Inicijative Ne da(vi)mo Beograd… Mesec dana kasnije vlast ne saopštava i zataškava ko je odgovoran za rušenje pod maskama. Mesec dana kasnije, mi kažemo ni dana više! Tražimo ostavke, tražimo odgovornost, zahtevamo pravo na grad! U ... The post Novi protest: Pravo na grad, 25. maja appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi protest ispred Skupštine grada u sredu 25. maja

Izvor: Blic, 18.Maj.2016

Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd najavila je novi protest zbog noćnog rušenja objekata u Savamali koji je zakazan za sredu 25. maj u 18 časova ispred Skupštine grada Beograda...“Mesec dana kasnije vlast ne saopštava i zataškava ko je odgovoran za rušenje pod maskama. Mesec dana kasnije, mi kažemo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.