Izvor: DANuBeogradu.rs, 12.Apr.2021, 14:53

Novi filmovi u bioskopima: Superdeep

Od četvrtka, 15. aprila 2021, bioskopski repertoari biće bogatiji za još jedno ostvarenje, ruski horor film „The Superdeep“. Godine 1987. na dubini od 12 kilometara ispod površine Zemlje zabeleženi su neobjašnjivi glasovi koji podsećaju na vrisku i jauke velikog broja ljudi. Epidemiolog, Ana Fjodorova i specijalna vojna jedinica imaju zadatak da otkriju uzrok misterioznih događaja … Članak Novi filmovi u bioskopima: Superdeep se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košenje travnatih površina u Beogradu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 12.Apr.2021

Košenje travnatih površina u Beogradu započeli su danas, 12. aprila 2021, zaposleni u Javno-komunalnom preduzeću „Zelenilo – Beograd“. Košenje travnatih površina je najobimniji posao u delatnosti kojom se bavi ovo preduzeće, a traje od marta do oktobra meseca. Ukupna površina travnjaka...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.