Izvor: DANuBeogradu.rs, 14.Feb.2022, 17:44

Novi filmovi u bioskopima: Leto kada sam naučila da letim

Novi domaći film „Leto kada sam naučila da letim“, rađen po istoimenoj knjizi Jasminke Petrović, prikazivaće se u bioskopima od 17. februara 2022. Dvanaestogodišnja Sofija mašta o kampovanju sa ekipom i svom prvom poljupcu. Ipak, primorana je da letovanje provede u trošnoj porodičnoj kući na Hvaru, sa svojom pomalo napornom bakom Marijom i luckastom baba-tetkom … Članak Novi filmovi u bioskopima: Leto kada sam naučila da letim se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bioskopski repertoari (17-23. februar 2022)

Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Feb.2022, 14:06

Bioskopski repertoari aktuelni su od 17. do 23. februara 2022. Tu je festival ДОК #4, novi filmovi, klasici, kao i filmovi sa ranijih izdanja FEST-a. Opise filmova koji se prikazuju u bioskopima potražite OVDE. Bioskopski repertoari od 17. do 23. februara 2022. (kliknite na naziv bioskopa) Kombank...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.