Izvor: DANuBeogradu.rs, 31.Maj.2022, 15:04

Novi filmovi u bioskopima: Divljaci

Film „Divljaci“ premijerno će biti prikazan 1. juna 2022. (20.00) u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade, dok će na redovnim repertoarima biti od 2. juna. Debitantsko delo reditelja Darija Lonjaka je spoj raznih žanrova, ali i spoj umetnika iz celog regiona, i snimljen je da „nasmeje i zabavi, a u isto vreme da napravi kritički osvrt … Članak Novi filmovi u bioskopima: Divljaci se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijera komedije „Divljaci“ sa Brankom Jankovićem u jednoj od glavnih uloga

Izvor: Danas, 31.Maj.2022

Akciona komedija “Divljaci”, sa Brankom Jankovićem u jednoj od glavnih uloga, domaćoj publici premijerno će biti prikazana sutra (sreda) u 20 časova u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade.

Nastavak na Danas...

Slaughter Horror Film Festival u Doljevcu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Jun.2022, 10:08

Međunarodni festival umetničkih horor filmova, Slaughter Horror Film Festival, biće održan od 1. do 3. jula 2022. u nekadašnjoj doljevačkoj klanici. U organizaciji udruženja građana iz Doljevca, Komplos Art Factory, biće prikazano 20 filmova na tri bioskopska platna, kako u glavnoj hali, tako...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.