Nove tezge za prodaju umetničkih suvenira

Izvor: S media, 24.Avg.2010, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove tezge za prodaju umetničkih suvenira

Novih 11 tezgi za prodaju umetničkih suvenira postavljeno je danas u Knez Mihajlovoj ulici, preko puta Fakulteta likovnih umetnosti.

Nove standardizovane tezge za prodaju umetničkih suvenira postavila je opština Stari Grad, uz saglasnost Zavoda za zaštitu spomenika i za to obezbedila oko 2,9 miliona dinara.

"Stare tezge bile su napraktične i dotrajale", rekao je načelnik opštinske uprave Starog Grada Dejan Kovačević i dodao da će postavljanje novih tezgi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << doprineti lepšem izgledu grada i glavne pesačke zone.

Kovačević je istakao da je nove tezge uradila firma "Euromodel" i da će cena godišnjeg zakupa ostati ista.

Irena Bursać Gračanin iz firme "Svet stakla", koja več osam godina podaje svoje suvenire na ovom mestu, rekla je Tanjugu da su nove tezge dobre i praktične, uprkos tome što su znatno manje od starih, ali da će joj trebati vremena da se navikne na njih.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.