Nove legitimacije za učenike i studente

Izvor: Blic, 31.Jul.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove legitimacije za učenike i studente

Gradsko saobraćajno preduzeće „Beograd" će od 18. avgusta početi sa izdavanjem novih legitimacija za povlašćenu vožnju učenicima osnovnih i srednjih škola, kao i studentima viših škola i fakulteta za 2008/2009. godinu.



Učenicima je za nove povlastice potreban popunjen obrazac za izdavanje legitimacije, jedna fotografija ne starija od šest meseci, potvrda o redovnom pohađanju škole, fotokopija izvoda iz matične knjige rođenih ili zdravstvene knjižice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao i 235 dinara za troškove obrazca i izrade legitimacije. Studenti uz potrebnu dokumentaciju trebaju priložiti i fotokopiju lične karte kao i potvrdu o studiranju sa fakulteta. Po prvi put, ove godine omogućeno je i preuzimanje obrazaca sa internet strane tog preduzeća na adresi www.gsp.co.yu.

Pravo na povlašćenu vožnju u sistemu javnog gradskog prevoza imaju učenici do 21. godine starosti, kao i studenti do 30. godine. GSP „Beograd" apeluje na mlade da svoje legitimacije izrade na vreme kako bi izbegli stvaranje gužve početkom školske godine, ali i eventualne nesporazume sa zaposlenima u Službi kontrole.

Legitimacija za povlašćenu vožnju mogu se izvaditi na šalterima GSP-a u Ulici knjeginje Ljubice broj 29, svakog radnog dana od 7 do 17, kao i subotom, od 8 do 14 časova.

Legitimacije izdate za školsku 2007/2008. godinu važe do 30. septembra za učenike, odnosno do 31. oktobra za studente.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.