Nove izmene saobraćaja u Radničkoj

Izvor: Studio B, 24.Jul.2013, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove izmene saobraćaja u Radničkoj

Zbog postavljanja nosača mosta preko Topčiderske reke, večeras od 21 sat do 6 sati ujutro, dodatno će biti izmenjen saobraćaj u toj ulici, tako što će za svaki smer kretanja biti obezbeđena po jedna traka.

 Vozila koja dolaze Radničkom iz smera Obrenovca i Banovog brda preusmeravaće se u levu traku i produžavaće pravo preko novoizgrađene saobraćajnice. Vozila koja se kreću Bulevarom vojvode Mišića u smeru od centra grada ka Obrenovcu i Banovom brdu ispred izlaza iz Beogradskog sajma preusmeravaće se u desnu traku na novoizgrađeni kružni tok, odakle će produžavati u Radničku ulicu.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Izmena saobraćaja u Radničkoj ulici u noći između srede i četvrtka

Izvor: Blic, 24.Jul.2013

Zbog radova na postavljanju nosača trećeg segmenta mosta preko Topčiderske reke, u noći između srede, 24. jula, od 21 čas do četvrtka, 25. jula, do 6 časova, pored važećih izmena doći će do dodatnih izmena režima saobraćaja u Radničkoj ulici i to tako što će se za svaki smer kretanja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.