Izvor: Glas javnosti, Beta, 01.Okt.2010, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novčane nagrade matematičkim talentima

BEOGRAD - Beogradska opština Stari Grad uručila je novčane nagrade đacima Matematičke gimnazije za rezultate na međunarodnim takmičenjima. Predsednica opštine Stari Grad Mirjana Božidarević na svečanosti je navela da je za tu opštinu najveće zadovoljstvo kada može da nagradi uspešne učenike, studente i mlade ambiciozne ljude.

Nagrade u ukupnom iznosu od oko 290.000 dinara je dobilo 19 mladih talenata Matematičke gimnazije od kojih je većina osvojila više od jedne medalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << na nivou međunarodnih takmičenja Balkanijade i Olimpijade.

Za zlatnu medalju đaci su dobili po 30.000 dinara, za srebrnu 20.000, bronzanu 10.000, a za pohvale po 5.000 dinara.

Učenicima su uručene nagrade za postignute rezultate na takmičenjima iz oblasti fizike, astrofizike, matematike i informatike za školsku 2009/2010. godinu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.