Izvor: DANuBeogradu.rs, 26.Dec.2019, 03:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova godina i Božić 2020: radno vreme za praznike, parkiranje, zabava…

Krajem decembra, tradicionalno, objavljujemo radno vreme tržnih centara, prodavnica, pijaca i drugih objekata u Beogradu, pa je tako i 2019. Ovde ćete pronaći i informacije u vezi sa parkiranjem tokom prazničnih dana, linkove ka drugim važnim i „prazničnim tekstovima“ i druge korisne informacije. Pojedini tržni centri radiće malo duže tik pred Novu godinu, a skraćeno … Članak Nova godina i Božić 2020: radno vreme za praznike, parkiranje, zabava… se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Vremenska prognoza za Novu godinu i Božić 2020

Izvor: Domino Magazin, 26.Dec.2019

Vremenska prognoza za Novu godinu i Božić 2020 je stigla. I izgleda da niko neće biti sasvim zadovoljan, odnosno deca koja očekuju sneg i prazničnu atmosferu sigurno neće. A neće ni neki odrasli koji bi možda voleli toplije vreme sve vreme. Evo kakva nas prognoza očekuje uoči praznika 2020...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.