Noćas jedan saobraćajni udes

Izvor: S media, 21.Sep.2011, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noćas jedan saobraćajni udes

U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 23 časa povređen je muškarac koji je prevezen je u Urgentni centar. Hitna pomoć je tokom noći na području Beograda obavila 105 intervencija.

Hitna pomoć je tokom noći na području Beograda obavila 105 intervencija od kojih 12 na javnom mestu, a u tom periodu dogodio se jedan saobraćajni udes u kojem je jedna osoba povređena, izjavila je Tanjugu portparol te zdravstvene službe dr Nada Macura.

U saobraćajnom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << udesu koji se dogodio oko 23 časa na uglu ulica Vladimira Tomanovića i Vojislava Ilića povređen je muškarac starosti oko 40 godina koji se žalio na bolove u vratu i prevezen je u Urgentni centar, rekla je dr Macura.

Hitna pomoć je za protekla 24 časa obavila 232 od kojih 60 na javnom mestu.

Lekarima su se najčešće javljali srčani bolesnici sa bolom u grudima.

U saobraćajnom udesu povređene dve osobe

Kako rešiti problem saobraćajne buke?

Dr Macura je savetovala nošenje suve odeće i obuće, kišobrana, uzimanje toplih napitaka.

Ona je preporučila da je potrebno čuvati se respiratornih infekcija i biti oprezan u saobraćaju.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.