Noć u prestonici: Šestoro povređeno u četiri udesa!

Izvor: BKTV News, 25.Feb.2018, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć u prestonici: Šestoro povređeno u četiri udesa!

U Beogradu su se noćas dogodile četiri saobraćajne nezgode u kojima je povređeno šest osoba, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, u prvom udesu koji se dogodio u 19.14 na Zrenjaninskom putu u smeru ka gradu, povređena su tri muškarca, koji su prevezeni u Urgentni centar, a četvrta osoba koja je učestvovala u udesu je primila pomoć na licu mesta, bez dalje vožnje.

Munjevita reakcija MUP-a! Policija večeras uhapsila >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dvojicu zbog pucnjave i napada na pevačicu u Novom Pazaru!

U 19.23 na uglu Dunavske i Dubrovačke došlo je do udesa u kojem je žena starosti oko 75 godina zadobila tupe povrede glave i grudnog koša nakon čega je prevezena u Urgentni centar.

Milorad Ulemek Legija napravio haos tokom suđenja: Ova agonija traje 17 godina, sramota me je vaše sramote!

Na uglu Vojvode Micka i Višnjičke u 22.48 došlo je do udesa u kojem je lakše povređen muškarac starosti oko 32 godine. On je sa istegnućem vrata prevezen u Urgentni centar.

Još jedna nezgoda je zabeležena na uglu Lazarevačkog druma i Radničke ulice, ali, kako je Macura navela, nije bilo povređenih.

Pucnjava u Novom Pazaru! Pevačica iz Beograda ranjena u noćnom klubu, odbija svaku saradnju sa policijom!

Hitna pomoć je noćas zabeležila 95 intervencija, od kojih 10 na javnom mestu, a za pomoć su se javljali svi hronični bolesnici.

"Juče u toku dana Hitna pomoć je imala 136 intervencija, od kojih 37 na javnom mestu, a zabeležene su četiri saobraćajne nezgode koje su prošle bez težih povreda", istakla je Macura.

Akcija policije u Beogradu! Vozio u suprotnom smeru na Brankovom mostu! (FOTO, VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Noć u BG: Tri udesa, tuča i šestoro povređeno

Izvor: B92, 26.Feb.2018, 08:46

Beograd -- U Beogradu se noćas dogodilo tri udesa i jedna tuča, a ukupno je povređeno šest osoba, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura...U udesu koji se dogodio sinoć u 19.49 kod Skupštine, na uglu Takovske i Belevara Kralja Aleksandra, povređeno je pet osoba koje su prevezene...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.