Nikodijević uputio čestitku gradonačelniku Beča

Izvor: Studio B, 28.Okt.2015, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikodijević uputio čestitku gradonačelniku Beča

Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević uputio je čestitku gradonačelniku Beča Mihaelu Hojplu povodom izborne pobede na lokalnim i regionalnim izborima Grada Beča, održanim 11. oktobra.

- Želim da Vama i Vašim saradnicima čestitam još jednu izbornu pobedu. Građani Beča čitav niz godina daju Vam podršku za politiku koju vodite i za način kojim upravljate evropskom i svetskom metropolom. Zahvaljujući Vama, Beč je na listama i anketama najpoželjnijih gradova >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << sveta za život, već decenijama u samom vrhu. Koristim ovu priliku i da Vam još jednom u ime građana Beograda zahvalim na nesebičnoj i pravovremenoj pomoći koju je Grad Beč uputio našim sugrađanima u danima velikih poplava koje su pogodile opštinu Obrenovac. Beč i Beograd održavaju kontitnuitet veoma dobrih međusobnih odnosa, kako neposrednom komunikacijom rukovodstava dva grada i regiona Beč tako i kontaktima poslovnih ljudi, kulturnom i sportskom saradnjom, koja ima sve više uspeha. U želji da dobru komunikaciju nastavimo u istom duhu i da otvorimo nova polja saradnje, imam zadovoljstvo i privilegiju da Vas i Vaše saradnike, pozovem da posetite Skupštinu Beograda i budete naš gost - navodi se u čestitki predsednika Skupštine grada Nikole Nikodijevića.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikodijević uputio čestitku gradonačelniku Beča

Izvor: Press, 28.Okt.2015

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević, uputio je danas čestitku gradonačelniku Beča Mihaelu Hojplu povodom izborne pobede na lokalnim i regionalnim izborima Grada Beča. .       "Želim da vama i...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.