Nik Vujičić gost TV Studio B

Izvor: Studio B, 20.Sep.2012, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nik Vujičić gost TV Studio B

Nik Vujičić, mladi Srbin iz Australije, rođen bez ruku i nogu i jedan od najpoznatijih motivacionih govornika na svetu, biće gost Jutarnjeg programa Studija B u petak.

Vujičićev dolazak u Srbiju i predavanja koja će prvi put držati u ovom delu sveta privlače veliku pažnju medija, ali će on - ekskluzivno za Studio B - pre planiranih javnih nastupa, govoriti o svom životu.

Odakle crpi snagu, kako ga je depresija skoro ubila, čime danas osvaja milione ljudi i kada će postati otac. Saznajte uživo sutra od 9:15.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Nik Vujičić: Život je čudo

Izvor: Večernje novosti, 20.Sep.2012

GOVORIO sam u 43 zemlje pred 4.500.000 ljudi. Upoznao sam predsednike nekoliko država, sretao siročad, seksualne robove, video sam najbolje i najgore od života. Ali ništa od toga nije ostavilo tako jak utisak kao moj prvi susret sa Srbijom 2008. godine.Ovako se zemlji svojih predaka predstavio Nik...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.