Izvor: DANuBeogradu.rs, 21.Maj.2020, 20:44

Nije tvoj dan – Meridian ima plan: specijalni cashback vraća ti osmeh na lice

Meridian online casino je i ovog puta rešio da opravda titulu mesta najbolje zabave i spremio specijalnu ponudu za svoje najvernije igrače. Za sve one koji nisu imali sreće na kazinu i imali gubitke, Meridian je tu da reši problem i vrati svojim igračima ogromnu dozu sreće, koja će ih podići i doneti osmeh na … Članak Nije tvoj dan – Meridian ima plan: specijalni cashback vraća ti osmeh na lice se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Izbori 2020: Ko ulazi u parlament i Vladu; najbolje kvote čekaju te u Meridianu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Maj.2020, 10:27

Parlamentarni i lokalni izbori 2020 biće održani 21. juna, a kladionica Meridian jedina je u Srbiji pripremila ponudu kvota! Meridian je svojim igračima pripremio izborni specijal sa iscrpnom ponudom kvota za klađenje na ishod nastupajućeg izjašnjavanja građana. Tako se možete kladiti na izlaznost,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.