Izvor: Blic, 08.Feb.2009, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesnosan smrad prekinuo operu

Nesnosan smrad prouzrokovan pucanjem kanalizacione cevi u prizemlju Narodnog pozorišta u Beogradu prekinuo je sinoć izvođenje opere „Kavalerija Rustikana, Pajaci" na velikoj sceni ovog prestoničkog teatra.

Prema svedočenju publike koju je naša ekipa zatekla ispred blagajne Narodnog pozorišta deset minuta nakon početka predstave smrad se osećao i na sceni i u sali.


- Zavesa se u tom trenutku naglo spustila ispred operskih pevača i glas iz razglasa nas je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obavestio da „zbog tehničkih"problema predstava neće biti odigrana - kaže Jelena Jeftić koju smo sa sestrom i prijateljicom zatekli u redu ispred blagajne Narodnog Pozorišta u Beogradu.

- Ponudili su nam zamenu karata za predstavu „Hasanaginica" na sceni Raša Plaović koja se nalazi na drugom kraju zgrade gde ne dopire smrad, ali smo se posle svega odlučile da nam vrate novac za ulaznice koje nismo bile u prilici da iskoristimo - dodala je Jelena Jeftić.

Službena lica na prijavnici su za „Blic nedelje" objasnili da je ekipa za sanaciju kvara nastalog pucanjem cevi krenula prema Narodnom pozorištu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.