Nemirna noć u prestonici: Četiri saobraćajne nezgode, šestoro povređenih među kojima i dete

Izvor: BKTV News, 16.Jan.2018, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemirna noć u prestonici: Četiri saobraćajne nezgode, šestoro povređenih među kojima i dete

U Beogradu su se protekle noći dogodile četiri saobraćajne nezgode u kojima je povređeno ukupno šest osoba, među kojima i dvogodišnji dečak, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, na uglu Novogradske i Ugrinovačke ulice u Zemunu u 20.32 sati lakše povrede zadobili su ženska osoba (25) i dečak star dve godine, koji su potom prevezeni u Urgentni centar.

Još jedna tragedija u Srbiji! Pronađeno beživotno telo kod Varvarina, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << a o uzroku smrti svi pričaju!

Na uglu istih ulica, u 19.39 sati, takođe se dogodila saobraćajna nezgoda, u kojoj je lakše povrede zadobila ženska osoba (28), koja je prebačena u Urgentni centar. U Požeškoj ulici kod pumpe u 18.58 sati lakše je povređena ženska osoba (20), i potom prevezena u Urgentni centar. U 20.36 sati u Višnjičkoj ulici povređene su dve osobe: 36-godišnja žena, koja je prevezena na Institut za ortopediju "Banjica", i 64-godišnji muškarac, koji je prebačen u Urgentni centar.

Autobus "Niš Ekspresa" sleteo u jarak, putnici posle nesreće pešačili 10 kilometara!

"Hitna pomoć je noćas imala 111 intervencija od kojih 16 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika javljali su najviše astmatičari, srčani i hipertoničari", navela je Macura. Kako je dodala, juče je zabeleženo ukupno 139 intervencija Hitne pomoći od kojih 44 na javnom mestu uključujući četiri saobraćajne nezgode, u kojima nije bilo teških povreda.

Teška saobraćajka u centru Kragujevca! Tročlana porodica sletela u Lepenicu!

Juče je Hitna pomoć intervenisala i nakon što je u 16.33 sati javljeno da je u Ulici Stevana Protića 13 na čoveka pao lift, pri čemu je kod muškarca (40) konstatovana smrt, dok je drugi muškarac (35) prevezen na Institut za ortopediju "Banjica".

Uhapšen tinejdžer zbog pokušaja ubistva

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.