Nema povređenih u požaru na Novom Beogradu

Izvor: Studio B, 05.Sep.2015, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema povređenih u požaru na Novom Beogradu

U požaru koji je oko 15 sati izbio u potkrovlju stambene zgrade u Ulici Luja Adamiča 26b na Novom Beogradu povređenih nije bilo, ali je pričinjena veća materijalna šteta, kažu za Studio B u MUP-u Srbije.

Vatra je uhvatila oko 100 kvadrata zajedničkog tavanskog prostora stambene zgrade, zbog čega su stanari poslednja dva sprata bili evakuisani.

U vatrogasnoj službi kažu da je osam vatrogasnih ekipa gasilo požar i da ni jedan stan nije izgoreo i da će svi stanari večeras moći da spavaju u svojim stanovima.

Do izbijanja vatre došlo je, najverovatnije, zbog neispravnih instalacija.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Požar u zgradi na Novom Beogradu, nije bilo povređenih

Izvor: Radio 021, 05.Sep.2015

Požar koji je danas izbio u potkrovlju zgrade u ulici Luja Adamiča 26b na Novom Beogradu, stavljen je pod kontrolu, i u njemu nije bilo povređenih..."Nijedan stan nije izgoreo, a požar je stavljen pod kontrolu i nema opasnosti da se proširi na okolne stanove", rekao je šef smene vatrogasne službe...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.