Nema kraja problemima u Vojvode Stepe: Uklonjena bandera, ostali neodgovorno parkirani automobili

Izvor: Blic, 10.Avg.2015, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema kraja problemima u Vojvode Stepe: Uklonjena bandera, ostali neodgovorno parkirani automobili

Bandera koja je bila postavljena na stazi za slepe i slabovide osobe u Ulici vojvode Stepe je nakon pisanja "Blica", a po nalogu uprave Beograda, uklonjena, međutim, problemi Voždovčana ovde se ne završavaju. Iako bandere više nema, nepropisno parkirani automobili onemogućavaju kretanje sugrađana na mestima predviđenim za to.

VojvodeStepe, (ne)očekivani problemi. Fotografija pozajmljena. pic.twitter.com/WQh15eBYv1

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BAHATO Policijski automobil parkiran na jednoj od staza za slabovide u Vojvode Stepe

Izvor: Blic, 10.Avg.2015

Činjenica da se često, i bez pardona, vozači parkiraju na trotoarima tako da onemogućavaju pešacima normalno kretanje, već je uveliko poznata. Tako se i jedan policijski automobil parkirao na stazi za slabovide u Ulici Vojvode Stepe...Ako oni stoje na #stazizaslepe kome da se žalimo dalje ? @ISTINAOSTEPI...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.