Neće biti pumpe u naselju Stepa Stepanović

Izvor: Telegraf.rs, 25.Mar.2017, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neće biti pumpe u naselju Stepa Stepanović

Na inicijativu predsednika GO Voždovac, a odobrenjem predsednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića, Građevinska direkcija odustaje od izgradnje pumpe u naselju Stepa Stepanović.

Naime, deo stanovnika pomenutog naselja izražavao je protest povodom namere da se izgradi pumpa u njihovom kraju.

Prema rečima predsednika GO Voždovac Aleksandra Savića, cilj rukovodstva Opštine, Grada i republike je jedinstven - bolji život svih građana i zalaganje za njihove interese.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
- Nas su izabrali građani, mi smo tu da rešavamo njihove probleme, da uvažavamo njihove sugestije, jer samo zajedničkim radom i slogom možemo da ostvarimo bolje uslove života i napredak. Hvala premijeru Aleksandru Vučiću na razumevanju i vremenu koje je uspeo da odvoji za rešavanje problema stanovnika naselja Stepa Stepanović - rekao je Savić povodom odluke koja će obradovati stanovnike u Stepi.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neće biti pumpe u naselju "Stepa Stepanović" u Beogradu

Izvor: RTS, 26.Mar.2017, 00:08

Građevinska direkcija odustaje od izgradnje benzinske pumpe u naselju "Stepa Stepanović", saopšteno je iz opštine Voždovac. . Kako se navodi, to je učinjeno na inicijativu predsednika gradske opštine Voždovac i po...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.