Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jul.2020, 11:30

Ne davimo Beograd: Pomoćnik ministra Trivana nema nikakve veze sa nama

Inicijativa Ne davimo Beograd odbacila je danas kao neistinite navode pojedinih medija da je pomoćnik ministra zaštite životne sredine Slobodan Perović, koji je učestvovao u nedavnim demontracijama protiv vlasti u Beogradu, član ili aktivista te inicijative.

"Potpuno smo svesni da se tabloidi Alo, Srpski telegraf i Informer u svojim kampanjama protiv nepodobnih građana služe lažima i podmetačinama, ali nam je žao što se kasnije profesionalni i nezavisni mediji pozivaju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na ove izvore i nesvesno nastave širenje dezinformacija", naveli su iz Ne davimo Beograd.

Beogradski mediji preneli su ranije da je pomoćnik ministra zaštite životne sredine Gorana Trivana, inače kadra SPS-a, član inicijative Ne davimo Beograd.

Perović je postao poznat javnosti po učešću na nedavnim protestima protiv vlasti u Beogradu a i SPS i SNS su potom negirali da stoje iza njegovog imenovanja za pomoćnika ministra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.