Nastavljeni razgovori u Zemunu i Voždovcu

Izvor: S media, 13.Jul.2009, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljeni razgovori u Zemunu i Voždovcu

Funkcioner SNS Nebojša Stefanović izjavio da se na današnjim razgovorima sa predstavnicima kolaicije SPS-PUPS-JS oko formiranja valsti u opštinama Zemun i Voždovac, krenulo u konkretizaciju dosadašnjih tema, ali da jos nije sve do kraja definisano.

Stefanović je kazao da je još jednom potvrdjeno da niko ne želi da razgovara "o feudalizaciji funkcija i borbi za odredjene funkcije" već se pre svega razgovara o tome da se gradjanima obezbedi normalna vlast koja će brzo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i efikasno rešavati njihove probleme.

On je precizirao da su sastanku prisustvovali pored njega ispred SNS i zamenik predsednika te stranke Aleksandar Vucić, a iz koalicije SPS-PUPS-JS predsednik beogradskih socijalista Aleksandar Antić, iz PUPS-a Milan Krkobabić i iz JS Jasmina Milošević.

"Takodje, želeli smo da razgovaramo o tome da gradjani u obe ove opštine imaju sigurnost da će opštinske vlasti, kao i vlasti sa drugih nivoa, normalno saradjivati, što nema nikakve veze sa našim drugim političkim stavovima koji se razlikuju - koji su politički stavovi stranaka" rekao je Stefanovicih.

On je objasnio da se ovde radi "o asfaltu, o vodjenju računa o gradjanima, rešavanju njihovih infrastrukturnih, komunalnih problema i da tu ne sme da bude bilo kakve prepreke normalnom funkcionisanju i komunikaciji sa različitih nivoa vlasti". Stefanović je dodao da se očekuje još jedan susret tokom nedelje.

On je dodao i da je sledeće srede sednica Skupštine opštine u Zemunu, "tako da ćemo do tada, verovatno, uspeti da u najvećoj meri, definišemo sve i obavestimo javnost o kraju pregovora i početku uspostavljanja većine o ovim opštinama".

Stefanović je rekao da o konkretnim kadrovskim resenjima do sada nije bilo reči i da su učesnici u pregovorima jedni drugima ukazali da nehe biti nikakvih uslovljavanja kadrovskim rešenjima.

Funkcioner Jedinstvene Srbije Jasmina Milošević izjavila posle razgovora koalicije SPS-PUPS-JS sa Srpskom naprednom strankom oko formiranja vlasti u opštinama Zemun i Voždovac da se razgovaralo o tome da je najbitnije da se te skupštine funkcionišu.

Milošević je kazala da se razgovaralo i o potrebnim kadrovskim rešenjima u smislu strukture kadrova.

"Uopšteno smo pričali o principima, da je bitno da kada dodju ti ljudi, da budu kvalitetni, da moraju da saradjuju", rekla je Milošević i dodala da je dogovoreno da se naredni sastanak održi za dva-tri dana.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.