Nastavljena predizborna kampanja

Izvor: S media, 22.Nov.2009, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljena predizborna kampanja

Stranke i koalicije koje će učestvovati na predstojećim izborima za odbornike u Skupštini opštine Voždovac, nastavile i danas sa predizbornim aktivnostima u toj opštini.

Kandidati za odbornike liste "Za bolji Voždovac - Boris Tadić" obišli su park Šumice, gde su istakli da je to jedno od retkih mesta gde se gradjani mogu rekreirati u potpuno prirodnom okruženju, pri tom ne napuštajući urbanu sredinu.

Oni su pozvali Voždovčane da, zajedno sa svojom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << decom, što je češće moguće, koriste "stazu zdravlja" u toj šumi, jer je zdravlje jedino važno.

Kandidati su obišli i moderan dečiji parkić, postavljen u neposrednoj blizini SC "Šumice", koji je jedan od 15 igraonica tog tipa na Voždovcu, gde su ukazali na značaj očuvanja takvih igraonica.

Naprednjaci su, u okviru kampanje, razgovarali sa žiteljima naselja Mitrovo brdo, gde su poručili da je jedino SNS u stanju da pobedi stranke vladajuće koalicije i donese Voždovčanima neophodne promene za napredak njihove opštine.

Funkcioner te stranke Božidar Delić naveo je da naprednjaci nude promene, koje će omogućiti ubrzani razvoj opštine, odgovornu i stručnu lokalnu upravu, rešavanje svih komunalnih i infrastrukturnih problema, ubrzanu legalizaciju stambenih objekata po znatno nižim cenama i zdravu budućnost za decu.

Kandidat Srpske radikalne stranke za predsednika opštine Voždovac Bojan Mladenović je obišao Kumodraški potok i razgovarao sa gradjanima okolnih naselja.

On je poručio da će raditi na rešavanju problema uzrokovanih nepostojanjem kanalizacione mreže u naseljima Kumodraž selo i Kumodraž 1, zbog čega se sve otpadne i fekalne vode slivaju u potok.

Mladenović je naveo da će radikali učiniti sve da se bez odlaganja srede sve zelene površine i vrati Kumodraškom potoku nekadašnji izgled.

Predstavnici G17 plus su u nastavku akcije koja ima za cilj da se novac namenjen za štampanje stranačkih plakata upotrebi u korisnije svrhe poklonili šahovsku opremu klubu u Ripnju, višestrukom šampionu Beograda i Srbije.

"Kao što se zalaže za veću bezbednost dece, putem uvodjenja roditeljskih patrola, G17 plus insistira da se dalje razvija sportska infrastruktura na Voždovcu, Beogradu i Srbiji kako bi najmladji slobodno vreme provodili u takvim aktivnostima, a ne na ulici", izjavio je prvi na listi te stranke Dragan Pušara.

Predstavnici te stranke su napomenuli da je Ministarstvo omladine i sporta formulisalo strategiju razvoja sporta koja će omogućiti kvalitetniji razvoj sportskih šampiona koje godinama naša zemlja daje svetu.

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović se u razgovoru sa predsednicima beogradskih odbora stranke uoči izbora na Voždovcu osvrnuo na viznu liberalizaciju.

"Deblokadom Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju narodu će postati jasno da je problem Srbije u njoj samoj, a ne u nekoj Holandiji, Belgiji, Briselu i Evropskoj uniji. Kada ne bude više tih prepreka koje su oni postavili pred nas zbog toga što smatraju da možemo da postanemo deo njihovog sveta ako prihvatimo pravila tog sveta, pa su u medjuvremenu ta pravila spustili do minimuma, ali kada više ne bude prepreka sa te strane, onda će postati ključno pitanje naše sposobnosti", kazao je Jovanović.

Izbori za lokalni parlament na Voždovcu zakazani su za 6. decembar.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.