Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Sep.2019, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodni muzej: Besplatna poseta izložbi „Đura Jakšić. Između mita i stvarnosti“

Narodni muzej u Beogradu omogućio je posetiocima da besplatno posete izložbu „Đura Jakšić. Između mita i stvarnosti“. Ova tematska izložba otvorena je do 15. septembra, a besplatna poseta će biti od subote, 7. septembra do poslednjeg dana izložbe. Ovo će biti jedinstvena prilika za upoznavanje, za doživljaj i učenje o slikarskom opusu jednog od najprepoznatljivijih … The post Narodni muzej: Besplatna poseta izložbi „Đura Jakšić. Između mita i stvarnosti“ appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Besplatan ulaz na izložbu o Đuri Jakšiću u Narodom muzeju od subote

Izvor: Blic, 05.Sep.2019

U završnici tematske izložbe "Đura Jakšić. Između mita i stvarnosti", Narodni muzej u Beogradu omogući će posetiocima besplatnu posetu i uživanje u slikarstvu Đure Jakšića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.