Napadnut vozač trolejbusa, tukli ga drškom od pištolja

Izvor: Blic, 04.Sep.2015, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut vozač trolejbusa, tukli ga drškom od pištolja

Goran Jovanović, vozač trolejbusa na liniji 28 u Beogradu, teže je povređen u napadu koji se dogodio jutros na Studentskom trgu, rečeno je agenciji Beta u Saobraćajnom sindikatu GSP-a.

Kako su rekli u tom sindikatu, napad se dogodio oko 5.15 kada je vozač izašao iz vozila i dvojicu mladića koji su ostali u vozilu obavestio da je tolejbus došao do poslednje stanice i da treba da izađu.

Nakon što se okrenuo, oni su ga napali i udarili po glavi drškom od pištolja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << usled čega je vozač zadobio potres mozga.

Dispečeri GSP-a kažu da se napad drugačije odigrao, i da se vozač čak nije ni obratio mladićima, već su oni čim su ušli u vozilo počeli da ga tuku.

- Vožač je bio u trolejbusu kada su dvojica muškaraca ušla u vozilo i udarila ga pištoljem sa leđa u glavu iz nepoznatih razloga - kaže dispečer GSP-a.

O napadu je obaveštena i policija a postoje i očevici događaja.

Vozač je srednjih godina i prevezen je u  Urgentni centar, kažu iz GSP-a.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUKLI GA PIŠTOLJEM: Teže povređen vozač trolejbusa na Studentskom trgu

Izvor: Kurir, 04.Sep.2015

Napad se dogodio oko 5.15 kada je vozač izašao iz vozila i dvojicu mladića koji su ostali u vozilu obavestio da je tolejbus došao do poslednje stanice i da treba da izađu....BEOGRAD - Jedan vozač trolejbusa na liniji 28 u Beogradu teže je povređen u napadu koji se dogodio jutros na Studentskom...

Nastavak na Kurir...

Vozača trole udarili pištoljem u glavu!

Izvor: Mondo, 04.Sep.2015

Vozač trolejbusa na liniji 28 u Beogradu teže je povređen u napadu koji se dogodio jutros na Studentskom trgu, rečeno je u Saobraćajnom sindikatu GSP-a...Foto: Petar Stojanović, MONDO Ilustracija..Kako su rekli u tom sindikatu, napad se dogodio oko 5.15 kada je vozač izašao iz vozila i dvojicu...

Nastavak na Mondo...

Napadnut vozač trolejbusa u Beogradu

Izvor: Politika, 04.Sep.2015

Vozač trolejbusa na liniji 28 povređen udarcem drškom pištolja u glavu..BEOGRAD - Vozač trolejbusa na liniji 28 u Beogradu teže je povređen u napadu koji se dogodio jutros na Studentskom trgu, rečeno je u Saobraćajnom sindikatu GSP-a...Kako su rekli u tom sindikatu, napad se dogodio oko 5.15...

Nastavak na Politika...

Sve brutalniji napadi

Izvor: Danas, 05.Sep.2015, 00:09

Vozač trolejbusa na liniji 28 napadnut je juče oko pet sati ujutru na okretnici na Studentskom trgu. Kako navode iz Gradskog saobraćajnog preduzeća dva muškarca koja nisu izašla iz vozila na poslednjoj stanici brutalno su nasrnuli na njihovog kolegu kada ih je, na terminusu, zamolio da izađu...-...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.