Napadnut vozač tramvaja

Izvor: S media, 27.Dec.2010, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut vozač tramvaja

Vozač tramvaja napadnut je oko 5.30 časova na terminusu Omladinski stadion dok se prijavljivao otpravniku da je došao na posao, izjavio glavni dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Mića Dautović.

Dve mladje osobe su ga udarile pesnicom u glavu i pobegle, a vozač je kolima Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar, rekao je Dautović.

Hitna pomoć je u 5.51 časova primila poziv da je kod Bogoslovije napadnut vozač koji je zadobio >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << povredu glave, rekla je portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Saobraćaj se obavlja bez zastoja i trenutno nema skraćenih linija, ali je jutros bilo nekoliko privremenih skraćenja zbog snega koji veje u Beogradu. Tako je linija 305 bila skraćena od 3.55 do 5.05 časova, 304 od 4.25 do 4.40, a 52, 53 i 56 od 4.05 do 4.30 sati.

Devojčica teže povredjena u udesu

Prema Dautovićevim rečima, na beogradskim ulicama su i ovoga jutra 1.333 vozila javnog gradskog prevoza i saobraćaj se za sada odvija bez zastoja.

Beogradjane prevoze 145 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.091 autobus.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.