Napadač lomio autobus metalnom šipkom, vozač isečen po licu

Izvor: 24sata, 10.Sep.2014, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač lomio autobus metalnom šipkom, vozač isečen po licu

Vozač autobusa na liniji 74 Aleksandar R. (44) povređen je juče oko 18, kada je nepoznati napadač metalnom šipkom polomio staklo na autobusu.

Napad se desio juče, kada je vozač automobila iz još nepoznatog razloga, izašao iz vozila kojim je upravljao, a potom dograbio metalnu šipku i udarao u bočno staklo autobusa prevoznika "Beobus".

Povređeni vozač Aleksandar R. ima posekotine na licu od stakla, a na licu mesta intervenisali su Hitna pomoć i policija, >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << koja traga za napadačem.

- "Beobus" osuđuje sve napade na vozače i kontrolono osoblje. Tražimo da se pojača nadzor, ali i identifikuju napadači i za iste pooštre kazne - kaže Drago Tošić iz "Beobusa".

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.